Badkamer verbouwen

Bonvie installatie

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

Wil je de badkamer verbouwen? Alles over de voordelen, opties en keuze voor een ervaren installatiebedrijf

Heb je plannen om de badkamer te verbouwen?

Veel huishoudens lopen met de plannen rond om de badkamer te verbouwen. Vandaag de dag spaargeld op de bank laten staan is, vanwege de lage rentestand, nauwelijks profijtelijk. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom steeds meer huishoudens besluiten om zelf hun huis te gaan verbouwen, of dit door een betrouwbaar en betaalbaar installatiebedrijf te laten doen. Door te kiezen om de badkamer te verbouwen, of voor een soortgelijke verbouwing zoals een keuken installatie), investeer je in je woning en wordt deze direct meer waard. Maar besluiten om tot badkamer renovatie, keuken installatie of een complete nieuwbouw van de badkamer of keuken over te gaan, heeft nog diverse andere pluspunten. Welke voordelen zijn er allemaal verbonden aan nieuwe sanitair installeren of een complete renovatie van de badkamer of keuken? Is het slim om dit project zelf uit te voeren, of kun je beter een elektricien en timmerman inschakelen voor de aanleg van elektra en het timmerwerk? Wat zijn de mogelijkheden als je plannen hebt voor een badkamer renovatie? Welke soorten badkamers zijn vandaag de dag trendy? En ten slotte: wat is er voordelig en fijn aan de badkamer laten verbouwen, zoals het timmerwerk en de aanleg van elektra, door een ervaren installateur of elektricien van ons bedrijf? Je leest de antwoorden op deze vragen op deze pagina!

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

Badkamer verbouwen

De grootste voordelen van ‘n badkamer verbouwen

Een van de grootste voordelen van badkamer renovatie is al genoemd, namelijk slim omgaan met je (spaar)geld door dit te investeren. Een badkamer verbouwen zorgt direct voor een waardestijging van je woning. En natuurlijk is dit gunstig als je ooit nog een keer gaat verhuizen, bijvoorbeeld om kleiner te gaan wonen omdat je met pensioen gaat. De gemaakte kosten voor de verbouwing van jouw badkamer of de renovatie van je keuken verdien je dan dubbel en dwars terug.

Een tweede pluspunt van het uitvoeren van een badkamer renovatie is het verhoogde comfort. Veel badkamer en keukens zijn verouderd, oncomfortabel en toe aan nieuw sanitair te installeren. Zo kun je qua lichteffecten het nodige bereiken door een elektricien nieuwe elektra en badkamerspotjes te laten installeren. Veel mensen kiezen bij een badkamer renovatie ook voor een comfortabele jacuzzi in plaats van een standaard bad. Of voor een heerlijk inloopdouche met een regendouchekop. Natuurlijk kun je ook het badkamermeubilair laten vernieuwen om de badkamer een volledig eigentijdse look te geven.

Het derde voordeel van een badkamer verbouwen kan het feit genoemd worden dat een renovatie altijd voordeliger is dan bijvoorbeeld verhuizen of de complete badkamer slopen en vernieuwen. Bij een verbouwing of als je gaat renoveren hoef je niet per se alles te vervangen, dus je kunt het zo voordelig of duur maken als je zelf wilt.

Ten slotte is een grote pre van een badkamer verbouwen de haast eindeloze keuzemogelijkheden die er zijn qua stijl en inrichting. Of je nu van een romantische ingerichte sanitaire ruimte houdt, van een Scandinavisch design of van een hypermoderne industriële badkamer: er zijn opties in overvloed voor de kritische en verwende consument!

Zelf de badkamer verbouwen of dit door een bedrijf laten uitvoeren?

Belangrijk is de overweging of je jouw badkamer zelf gaat verbouwen of dat je dit laat doen. Als je geen ervaren doe-het-zelver bent, kun je dit soort ingrepen beter overlaten aan een professioneel installatiebedrijf. Het installeren van een jacuzzi, het verplaatsen of aanpassen van waterleidingen en zeker een aanpassing aan of aanleg van (nieuwe) elektriciteit, is iets dat je foutloos wilt doen. Wanneer je voor een vakman kiest, heb je de zekerheid dat er geen lekkages optreden of zich kortsluiting of elektriciteitsproblemen voordoen. Echte vakmannen die badkamers aanpassen en opknappen, of volledig vervangen, hebben hiermee jarenlange ervaring. Ze weten precies wat ze doen, werken met de modernste gereedschappen en apparaten en ook volgens de veiligheidsregels die in de branche gebruikelijk en juridisch verplicht zijn. Het fijne aan een erkend installateursbedrijf jouw verbouwingsklus laten uitvoeren, is ook dat je garantie hebt op het uitgevoerde werk. En ten slotte kan een professionele vakman je qua timmerwerk, apparatuur, verlichting en op het gebied van badkamermeubilair van gericht advies voorzien.

Welke opties en mogelijkheden zijn er qua soorten badkamers?

Wie zijn badkamer laat aanpakken door een professionele expert op het gebied van badkamer verbouwingen, kan kiezen uit een haast eindeloze variatie aan stijlen en soorten badkamers. Of je nu de badkamer wilt verbouwen om een landelijke en warme sfeer te creëren, of wanneer je graag een neutrale, hedendaagse badkamer wilt met de daarin de nieuwste functionaliteiten en moderniteiten verwerkt: een ervaren vakman kan je helpen om hieromtrent plannen te maken en deze exact volgens jouw wensen uit te voeren.

Hoe kies je een betrouwbaar installatiebedrijf?

Belangrijk bij badkamer renovatie is wel dat de partij die je deze klus laat uitvoeren, betrouwbaar, voordelig en officieel erkend is. De badkamer, keuken of soortgelijke installaties aanpassen is iets dat vaak en tijdrovende klus is. Het betreft een project dat ook flink wat geld kan kosten. Daarom wil iedereen die verbouwingsplannen heeft natuurlijk een bedrijf in de armen nemen dat veilig, snel en voordelig kwaliteitswerk levert. Het sanitair installeren laat je niet door de eerste de beste aannemer uitvoeren.

Een goed installatiebedrijf herken je aan de officiële papieren en certificaten die een bedrijf heeft. De werknemers zijn gediplomeerd en beschikken dus over de juiste kennis en vaardigheden. Verder hebben goede bedrijven uiteraard positieve (online) reviews van klanten, dus daar kun je ook op letten.

De voordelen van ons erkende installatiebedrijf

Wanneer je ervoor kiest om jouw badkamer via ons te laten renoveren, installeren of compleet te laten bouwen, profiteer je volop van de hoogwaardige dienstverlening en kwalitatief uitstekende service die ons bedrijf te bieden heeft. Ons bedrijf voldoet exact aan de kenmerken die je van een professioneel installatiebedrijf mag verwachten. Wij beschikken over de benodigde certificaten en hebben alleen echte vakmannen in dienst. Vakmannen die goed luisteren naar jouw wensen en zich inzetten om die volledig voor jou te realiseren. Onze werknemers zijn stuk voor stuk ervaren professionals, die van hun werk houden en dat vol passie uitvoeren. Daarbij kun je ervan uitgaan dat wij onze verbouwingsklussen niet alleen precies, maar ook vlot en tegen marktconforme tarieven afronden. Onze ervaren medewerkers zijn pas tevreden met de badkamer verbouwing als jij als klant tevreden bent. Je ziet het: voor een badkamer renovatie op maat ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres!

Vraag gratis een offerte aan of neem contact met ons op

Vul nu ons online aanvraagformulier in voor een passende en scherp geprijsde offerte. Natuurlijk kun je ook eerst vrijblijvende informatie inwinnen door ons telefonisch contacteren. Of maak een vrijblijvende informatieve afspraak met een van onze ervaren installateurs. Wij helpen je graag aan een strak ontworpen en betrouwbare badkamer die er nog jarenlang probleemloos tegenaan kan. Neem nu contact met ons op en wellicht beschik je dan binnenkort over een schitterende, eigentijdse en praktische badkamer!

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer. 

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg