Elektra installatie

Bonvie installatie

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

Elektriciteit kom je overal tegen!

Elektra installatie is er in enorm veel vormen. Echter hebben ze wel allemaal een overeenkomst en dat is dat elektra installatie zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Om dit zelf te doen is voor veel mensen lastig. Daarnaast zit er een verschil in de elektra installatie van een simpel lampje of de volledige verlichting.

led verlichting

Erg veel bedrijven en particulieren stappen over of zijn over gestapt naar led verlichting. De grote stijging bij bedrijven komt doordat kantoren in 2023 moeten beschikken over minimaal energielabel C. Led verlichting is een erg zuinige energieverbruiker en levert vele voordelen. Echter door de stijging in vraag naar deze lampen. heeft de elektricien het druk. Bij het installeren hiervan dient een elektricien rekening te houden met een aantal punten.

De installatie

Bij de installatie van de led-verlichting, is het van belang dat de lampen en armaturen apart worden geïnstalleerd. Dit verkleint namelijk de lans op een breuk. Dit is van belang omdat veel lampen kwik bevatten. Wanneer deze lampen gedemonteerd worden, zullen ze veilig opgeslagen moeten worden. Daarnaast is er een verschil tussen het monteren van een normale lamp of een ingebouwd lampje. Daarnaast kunt u ook kiezen om bijvoorbeeld een airco te installeren hiervoor werken we nauw samen met airco-installeren.nl

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

De elektra installatie van een keuken

Bij het plaatsen van een keuken komt een hoop kijken. Niet alleen dient de keuken mooi geplaatst te worden, maar ook de elektra die gebruikt wordt voor de keuken moet op de juiste plek geïnstalleerd worden. De keuken installatie is dan ook een vak op zich. Meestal komt er een externe elektricien om de elektra te doen bij de keuken installatie.

Een nieuwe groepenkast

Een groepenkast vervangen is iets dat voor sommige mensen nodig is. Zo is er bijvoorbeeld voor het plaatsen van een jacuzzi krachtstroom nodig. Hiervoor zal er dan een groepenkast vervangen moeten worden. Dit hoeft over het algemeen niet heel veel tijd en geld te kosten. Een andere reden waarom een groepenkast vervangen dient te worden, is wanneer de oorspronkelijke groepenkast verouderd is. Deze dient dan volledig vervangen te worden, of gedeeltelijk. Daarnaast worden groepenkasten ook vaak uitgebreid vanwege de stijging van de hoeveelheid elektrische apparaten. Wanneer er te veel apparaten gebruikt worden, slaan de stoppen regelmatig door en dat wilt men verhelpen.

badkamer installatie

De installatie van een badkamer kan op twee manieren tot stand komen, bij een nieuw huis of bij een verouderde badkamer. Bij een nieuwe badkamer, zal er ook een nieuwe stroomverzoening aangelegd moeten worden door een elektricien. Hierbij is het van belang dat er vooraf wordt bepaald wat er waar komt te staan. Aan de hand hiervan kan er worden bepaald waar de Electra geplaatst dient te worden. Op die manier sluiten de producten en Electra goed op elkaar aan. In de meeste gevallen gaat het echter over een renovatie van een bestaande keuken. Hierbij is heet belangrijk dat de elektriciteit op de juiste plek verwerkt wordt. Vaak is er een verlegging nodig. De elektra installatie bij een badkamer is van groot belang. Het is dan ook aan te raden om hier een betrouwbare elektricien voor in te schakelen.

Stopcontacten plaatsen

De vraag naar stopcontacten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van elektronica. Het komt dan ook erg vaak voor dat mensen een tekort aan stopcontacten hebben. Er wordt dan vaak gekozen voor het plaatsen van extra stopcontacten. Naast het plaatsen van extra stopcontacten zijn er ook stopcontacten die na verloop van tijd vervangen moeten worden. Hier zal dus de oude aansluiting vervangen dienen te worden door een nieuwe. Het probleem kan in dit geval op meerdere locaties zitten. Een zorgvuldig onderzoek is hierbij van belang. Stopcontacten plaatsen is een vak op zichzelf en dient zorgvuldig gedaan te worden. Elektra installatie is iets dat je beter niet zelf kan doen. Dit geld ook voor het plaatsen van stopcontacten.

KNX domotica

KNX domotica is een wereldwijd erkend gebouwautomatisering. Het is een besturingsysteem waar 400 fabrikanten contacten met elkaar kunnen houden. De elektra installatie hiervan dient zorgvuldig verricht te worden. Het gebruik van KNX levert vele voordelen op. Door hier gebruik van te maken. kunnen producten onafhankelijk getest worden voordat ze op de markt worden gebracht. Hierdoor weet je zeker dat het product werkt. Daarnaast kun je met behulp van KNX domotica meerdere elektronica bedienen vanaf één hoofdlocatie. Herbij kun je denken aan bijvoorbeeld een iPad. Daarnaast kun je het verbruik erg goed in de gaten houden met dit systeem. Het levert dus vele voordelen op, maar de elektra installatie dient verricht te worden door een expert.

Elektra installatie

Elektra installatie komt in veel verschillende vormen voor. Zo is er bij elke vorm wel een andere expertise nodig. Hierom is het van belang dat je in zee gaat met een betrouwbaar bedrijf. Daarnaast is het aan te raden om het door iemand te laten doen die hier veel ervaring in heeft. Dan weet je namelijk zeker dat het ook voor een langere tijd blijft werken. Bij badkamer verbouwen een badkamer installatie, kan het zelfs gevaarlijk zijn wanneer de elektra niet zorgvuldig is aangelegd. Al met al is elektra installatie een vak op zichzelf en is het af te raden om hier zelf te veel in te rommelen. De betrouwbaarheid van de elektriciteitsaansluitingen hangt af van het bedrijf door wie je het hebt laten aanleggen. Besteed dan ook tijd aan het zoeken naar een betrouwbaar elektriciteitsbedrijf.

hoe herken je een betrouwbaar elektriciteitsbedrijf?

Je besluit dat je nieuwe elektra nodig hebt, maar het laatste waarop je zit te wachten is een samenwerking met een dubieus bedrijf. Het is dan ook handig om vooraf onderzoek te doen naar het bedrijf waarmee je samenwerkt. Een betrouwbaar bedrijf houdt zich aan de Europese gedragsregels. Deze zijn per branche verschillend, maar zorgen er wel voor dat je malafide bedrijven er sneller tussen uit vist. In de gebonden gedragsregels staan regels die gaan over de communicatie en garanties. Een andere iets dat kan wijzen op een niet betrouwbaar bedrijf, is een eigen inleg die je vooraf dient te regelen. Een hoge investering vooraf moet belletjes doen rinkelen. Een ander iets wat veel malafide bedrijven niet hebben is een hoofdkantoor. Wanneer je dus in aanraking komt met een bedrijf dat geen hoofdkantoor heeft, zul je extra alert moeten zijn. Het laatste punt waar je naar kan kijken is de betrouwbaarheid van de verkoper. Praat die maar een eind weg, of weet die echt waar hij het over heeft? Bij het laatste heb je waarschijnlijk te maken met een expert. Door gebruik te maken van deze tips, zul je malafide bedrijven eerder herkennen en minder snel in de val lopen.

installatiebedrijf bonvie installatie

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer.

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg