KNX DOMOTICA

meer genieten in een slimme woning

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

KNX domotica: meer genieten in een slimme woning

Tegenwoordig wordt het steeds meer gekozen voor een smart home-systeem. Slimme apparatuur is niet langer onderdeel van de toekomst, maar wordt alsmaar meer de maatstaf. Een slim huis heeft dan ook tal van voordelen en is dus zeker het overwegen waard. Wil jij jezelf graag tijd en moeite besparen? Overweeg dan een KNX Smart Home-systeem installatie. Ver moet je niet zoeken naar een gespecialiseerde en gecertificeerde installateur, op bonvie-installatie.nl, kan je terecht voor het creëren van de (slimme) woning van je dromen! Heb je nog vragen over het KNX Smart Home-systeem? Dan kan je uiteraard bij ons terecht. Hieronder geven we je alvast een idee van hoe een slimme woning er voor jou kan uitzien!

KNX domotica: de ideale oplossing voor élk gezin

Voor velen lijkt de automatisering van apparatuur een onmogelijke droom. Maar het KNX domotica systeem maakt deze droom realiseerbaar door een zo voordelig mogelijke oplossing te bieden. Een slim huis is niet langer een vergezochte droom, maar eerder een interessante mogelijkheid. Als je dit systeem door ons installatiebedrijf zal laten installeren, dan kan je genieten van talloze voordelen.

Dankzij het smart home-systeem kan je efficiënt gebruik maken van energie. Een smart home-systeem mag dan wel wat geld kosten, op de lange duur zal het je dus geld besparen. Zie het maar als een slimme investering. Geld is niet het enigste wat je uitspaart als je kiest voor een slimme woning; je apparatuur kan op afstand bediend worden, waardoor je heel wat tijd uitspaart. Het leven wordt alsmaar drukker, extra tijd is dus zeker geen overbodige luxe!

Daarnaast is dit systeem ook gewoon erg aangenaam en makkelijk. Ben je het licht vergeten uit te doen? Blijf dan lekker liggen in je bed en bedien het op afstand. Wil je je bad klaarmaken voor je in de badkamer bent? Ook dat is mogelijk! Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos voor elke ruimte van je woning. Met een smart home-systeem in je huis zal je gegarandeerd meer genieten en doordat het erg betaalbaar is, is het de perfecte oplossing voor élk gezin!

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

KNX Domotica
Slimme woning
KNX systeem
Installatiebedrijf in KNX Domotica

KNX domotica: het ultieme comfort in elke ruimte

Met dit smart home-systeem kan je genieten van het ultieme comfort in elke ruimte. Je kan zelf kiezen welke systemen je wilt laten automatiseren, maar er is heel wat mogelijk. Om je een idee te geven van het leven in een slim huis, geven we je hieronder een blik op de mogelijkheden!

Meer gezelligheid in je woonkamer

Door het smart home-systeem in je woonkamer te laten installeren kan je genieten van meer gezelligheid en dat is belangrijk, want je woonkamer is de plek waar je al je gasten ontvangt en waar je geniet van mooie familiemomenten. De mogelijkheden in je woonkamer zijn voornamelijk op vlak van verwarming, verlichting, gordijnen en andere zonneschermen.

Verwarming bedienen vanuit je luie zetel

Door een slim systeem kan je de verwarming bedienen vanuit je luie zetel. Dat is wel zo fijn, want op die manier kan je écht genieten van je welverdiende rust na de zware werkdag. Wil je je verwarming aanzetten voordat je in de woonkamer komt, zodat het alvast de juiste temperatuur heeft? Ook dat kan met een smart home-systeem! Het wordt zelfs beter: het systeem herkent je voorkeuren na een tijdje en verwarmt op dat moment je woonkamer zonder dat je iets hoeft te doen.

De juiste sfeerverlichting in enkele seconden

Ook de verlichting kan je makkelijk vanop afstand bedienen. Het wordt zelfs makkelijker: je kan bepaalde scenes instellen, waardoor je met één druk op de knop alle verlichting kan aanpassen afhankelijk van de gewenste sfeer!

De juiste inlichtval op elk moment

Bedien vanop afstand je gordijnen en/of zonnescherm. Op die manier kan je meteen genieten van de zonnestralen als je de woonkamer binnenkomt of er juist voor zorgen dat de zon je niet hindert. Je kan dit systeem ook in je slaapkamer laten installeren, waardoor je s ‘ochtends meteen gewekt wordt door de vrolijke zonnestralen.

Meer ontspanning in je badkamer

Ook voor je badkamer is een smart home-systeem erg interessant. Zo’n systeem zorgt voor meer comfort én comfort en ontspanning zijn erg belangrijk in de badkamer. In de badkamer kan je kiezen voor de automatisering van je bad, de douche, de verlichting, de airconditioning en de verwarming.

Laat het bad vollopen tegen dat je de badkamer binnenkomt

Je bad laten vollopen op de ideale temperatuur voordat je de badkamer binnenkomt? Dat lijkt een droom, maar een smart home-systeem maakt dit mogelijk! Hoeveel tijd zal je daar niet mee uitsparen!

De ideale badkamersfeer in enkele seconden

Geniet van de ideale temperatuur en de juiste verlichting met behulp van een app. Zo is de ruimte meteen klaar voor een ontspannend wellness-moment.

Meer gemak in je keuken

Dagelijks spendeer je heel wat tijd in je keuken. Je bereidt er de maaltijden voor je gezin en geniet er van gezellige familiemomenten. Een smart home-systeem in je keuken is dus zeker geen overbodige luxe. In de keuken kan je niet alleen de verlichting, gordijnen, verwarming en airconditioning automatiseren, maar ook keukenapparatuur.

Keukenapparatuur die het werk doet

Hoe geweldig zou het niet zijn als je wakker wordt en de koffie beneden op jou staat te wachten? Dit en nog veel meer is mogelijk dankzij het gebruik van slimme apparatuur. Daarnaast kan je ook de keuken op de juiste temperatuur zetten, zodat je meteen met je gezin kan genieten van een heerlijk ontbijt, zonder kou te moeten lijden!

De ideale combinatie: totaalrenovatie en KNX domotica

Kiezen voor een smart home-systeem zal je leven heel wat comfortabeler en leuker maken, maar er is een manier om nog meer van je woning te genieten; door je woning te laten renoveren, haal je het beste uit je interieur.

Een smart home-systeem zorgt voor het juiste comfort en een renovatie zorgt voor de juiste sfeer en ook dat is belangrijk. Wil jij graag een keuken installatie of badkamer installatie combineren met het smart home-systeem? Dan kunnen wij ook dit voor jou in orde brengen. Wij zullen jouw huis omtoveren tot de woning van je dromen en dat voor een voordelige prijs!

Je KNX Smart Home-systeem bij Bonvie

Er zijn wel meerdere bedrijven die een smart home-systeem kunnen installeren, maar als je kiest voor Bonvie, kan je genieten van een aantal extra voordelen. Doordat Bonvie meer dan 25 jaar ervaring heeft, kan je rekenen op een veilige en betrouwbare installatie van je smart home-systeem. Daarnaast biedt Bonvie je ook steeds een erg scherpe prijs en kan je bij Bonvie niet enkel terecht voor het creëren van een slim huis, maar ook voor de renovatie van je volledige woning. Door voor Bonvie te kiezen maak je het jezelf heel wat makkelijker én voordeliger!

KNV Domotica
KNX Smart Home-systeem

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer.

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg