Keuken installatie

Bonvie installatie

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

Installatiebedrijf Bonvie: hét adres voor een perfecte keuken installatie!

Ben je op zoek naar een vakkundige elektricien of installatiebedrijf, dan ben je bij Bonvie installatie aan het goede adres. Al geruime tijd geleden hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid en zijn wij niet alleen deskundig op het gebied van elektrotechniek en hebben ervaren elektriciens in dienst, maar bieden wij, als allround installatiebedrijf, ook een breed pakket aan diensten aan. Dat is wel zo handig bij de renovatie van jouw woning of wanneer je erover denkt om een nieuwe keuken of badkamer te laten plaatsen. Je bent er dan zeker van dat naast het vakkundig plaatsen van jouw keukenkasten en aanrecht, ook al jouw apparatuur volgens de geldende veiligheidsvoorschriften professioneel wordt aangesloten. Voor jouw keuken installatie moet je dus bij Bonvie installatie zijn!

Op zoek naar een goede installateur voor jouw keuken?

Heb je onlangs een keuken aangeschaft en wil je graag dat deze zo goed mogelijk geplaatst wordt? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij kunnen als geen ander je keuken installeren. Bonvie installatie heeft veel ervaring in het plaatsen van keukens en kan jouw keuken professioneel installeren en alle daarbij behorende werkzaamheden volledig op zich nemen. Zo word je helemaal ontlast en het uitbesteden van jouw keuken installatie aan Bonvie bespaart jou een hoop tijd en moeite, die je beter anders kunt gebruiken. Bovendien ben je er zeker van dat de keuken installatie vakkundig wordt uitgevoerd. Jouw keuken heeft het nodige geld gekost bij de aanschaf en het is daarom ook belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgesprongen en de keuken installatie professioneel wordt gedaan. Je wilt niets liever dan dat de keukenkastjes en keukenmeubels, het aanrecht en eventueel een kookeiland met de nodige kennis en vakmanschap worden geplaatst en de daarbij benodigde keukenapparatuur volgens de vereisten worden geïnstalleerd.  Dan pas kun je er gerust op zijn om jouw keuken installatie uit handen te geven. Ook als je hulp nodig hebt bij het keuken plaatsen, kun je ons inschakelen en wij kunnen dan in overleg met jou de te verrichten werkzaamheden afspreken. Je kunt ook al het werk voor een professionele en vakkundige keuken installatie door ons laten uitvoeren en jou hierin compleet laten ontzorgen. Neem contact met ons op om met een  gerust gevoel de gehele keuken installatie toe te vertrouwen aan Bonvie.

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

Hulp nodig bij een keuken renovatie?

Wil je graag jouw keuken vernieuwen en denk je na over keukenrenoveren? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn. Als professioneel klusbedrijf kunnen wij diverse soorten werkzaamheden voor jou uitvoeren. Misschien ben je van plan jouw keuken uit te breiden of zou je graag een kookeiland willen toevoegen aan jouw keuken? Of moeten de keukenkasten worden vernieuwd worden of goed nagekeken en gerepareerd. Je kunt het zo gek niet bedenken qua werk wat er tijden het installeren of tijdens de keuken renovatie gedaan moet worden. Wij  verzorgen daarbij ook al het benodigde timmerwerk. Wij adviseren jou verder graag over de werkzaamheden die nodig zijn voor een goede keuken renovatie, waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Vakkundige aansluiting van al uw keukenapparatuur

Bij een plaatsing, uitbreiding of renovatie van jouw keuken, is het wel zo gemakkelijk dat ook het aansluiten van alle elektrische apparatuur door ons gedaan kan worden. Zo hoef je niet apart een elektricien te laten komen, want wij hebben beroepsmatig ook alle vereiste kennis op het gebied van elektrotechniek. Zo installeren wij tevens koelkasten, diepvrieskasten, inbouwovens en -magnetrons of losstaande fornuizen en sluiten deze apparatuur vakkundig voor u aan. Ook hebben wij de nodige kennis van de installatie van de verschillende soorten kookplaten, zoals die van elektrische, halogeen of inductiekookplaten. Onze kennis op het gebied van elektrotechniek komt goed van pas bij de overige werkzaamheden die komen kijken bij een keuken installatie, zoals het verzorgen van inbouwverlichting. Tevens kun je alles netjes laten afwerken door ons klusteam.

Plannen voor een verbouwing of voor een renovatie van jouw woning?

Wij van Bonvie installatie zijn een all-round klusbedrijf. Naast een erkend installatiebedrijf zijn wij tevens een professioneel klusbedrijf. Wij kunnen voor jou allerlei montagewerkzaamheden verrichten. Ook zijn wij goed thuis in vakkundig timmerwerk. Dat is zeer handig als je van plan bent om jouw woning te verbouwen of te renoveren. Alle werkzaamheden kunnen dan aan één bedrijf uitbesteed worden en dat bespaart jou een hoop regelwerk. Wij van Bonvie installatie stemmen al de werkzaamheden op elkaar af en zo kun je ervan op aan dat de verbouwing optimaal verloopt en er geen tijd verloren gaat.

 

 

Heeft uw woning een badkamer renovatie nodig?

Van tijd tot tijd is de badkamer aan een vernieuwing toe, omdat het sanitair vervangen moet worden. Of je wilt een badkamer renovatie laten doen om de beschikbare ruimte beter in te delen of om het woongenot te vergroten. Zo kun je jouw badkamer geheel en al naar jouw wensen en behoeften inrichten en de nieuwe woontrends voor jouw badkamer realiteit laten worden. Wat is er nu prettiger en comfortabeler dan een modern ingerichte badkamer, voorzien van praktisch of luxe sanitair met bad en/of douche en handige badkamermeubels? Ook het aanleggen van elektrische vloerverwarming door onze vakmensen behoort tot de mogelijkheden, vaak in combinatie met een wandradiator. Naast het efficiënt verwarmen van jouw badkamer, is dit tevens zeer handig voor het drogen van handdoeken of natte kleding. Het is mogelijk met kleine of grotere ingrepen de badkamer van jouw dromen te realiseren en een update van jouw badkamer door te voeren. Ook kun je ons van Bonvie installatie inschakelen voor het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. Dit alles met de hulp van een professionele vakman die door Bonvie ingezet wordt om de installatie van uw sanitair, badkamermeubels of badkamer renovatie vlot tot een goed einde te brengen, waarna je zorgeloos kunt genieten van de wellness mogelijkheden van jouw nieuwe of vernieuwde badkamer.

Grote en kleine klussen in en om het huis

Soms beperkt de verbouwing van de woning zich niet alleen tot het plaatsen of vernieuwen van de badkamer of keuken. Behalve de installatie van uw badkamer of keuken installatie nemen wij ook overige montagewerkzaamheden aan en leveren wij professioneel timmerwerk. Op deze manier kunnen wij jou te hulp komen als het gaat om allerhande werkzaamheden bij het afwerken van uw (nieuwbouw)woning. Denk ook eens het inbouwen van verlichting. Naast het vakkundig aanleggen en aansluiten op de elektrische installatie, kunnen wij al het leidingwerk onzichtbaar wegwerken en voor een optimale afwerking van jouw woning zorgen!

Een vakkundige elektricien nodig voor jouw elektra installatie?

Is uw elektra installatie aan vernieuwing toe of wil je de bestaande elektra installatie uitbreiden. Alle werkzaamheden die hiermee verband houden, kunnen wij vakkundig voor jou verrichten. Dat is een zorg minder, want een deskundige installatie van al uw elektra is het geld meer dan waard en waarborgt de veiligheid in jouw woning. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van elektra installatie en zetten een ervaren elektricien in voor uw klus. Aarzel niet langer en neem contact op met Bonvie installatiebedrijf voor een vakkundige installatie van jouw keuken of badkamer door onze ervaren vakmensen, allerhande montagewerkzaamheden en al jouw deskundig uitgevoerde werkzaamheden aan de elektra installatie.

installatiebedrijf bonvie installatie

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer. 

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg