Keuken renoveren

Bonvie installatie

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

De keuken van je dromen met een keuken renovatie van Bonvie

Af en toe heb je nood aan verandering in je interieur. Op dat moment biedt een keuken renovatie je dé ideale oplossing. Is je keuken aan vervanging toe of droom je al jaren van stijlvolle keuken? Bonvie helpt je graag met al je renovatieprojecten. Van keuken renovatie tot badkamer renovatie: onze specialisten maken van jouw woning een woning om trots op te zijn! Twijfels? We vertellen je waarom een keuken renovatie een goed idee is!

Een nieuwe keuken zonder hoge kosten

Als je keuken aan vervanging toe is, dan zijn er twee mogelijkheden: een keuken installatie of een keuken renovatie. In de meeste gevallen is een keuken renovatie de beste oplossing. Door te kiezen voor een renovatie, spaar je heel wat geld uit en kan je toch de keuken creëren waar je altijd van droomde! Een keuken installatie kost je al snel heel wat geld. Terwijl dit eigenlijk niet altijd nodig is. Met een keuken renovatie kan je op een veel goedkopere manier een trendy, nieuwe keuken hebben.

De uitstraling van je keuken is erg belangrijk, want de keuken is de plaats waar je dagelijks heel wat uren spendeert. Je kookt er maaltijden voor je gezin en geniet er van belangrijke familiemomenten. De uitstraling van je keuken draagt dus bij aan de sfeer. Door je keuken in een nieuw jasje te steken, worden de momenten met je familie nog leuker. Bonvie tovert je afgeleefde keuken om tot een gezellig decor waarin je de meest bijzondere familiemomenten zal beleven!

Keuken renovatie heeft buiten sfeer en uitstraling nog een ander groot voordeel: het zorgt voor een waardestijging van je huis. Je huis zal veel meer waarde hebben wanneer je je keuken vernieuwd hebt en dat zonder zelf veel kosten te moeten maken. Dat komt goed van pas als je ooit van plan bent om te verhuizen.

Keukenrenoveren: de mogelijkheden

Als je kiest voor de renovatie van je keuken, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Bij een keukenrenovatie worden voornamelijk beschadigde onderdelen vervangen, nieuwe keukenmeubelen geïnstalleerd en komt er timmerwerk aan te pas. Toch kunnen de werkzaamheden per project verschillen. Wat er precies allemaal bij je keuken renovatie komt kijken, is afhankelijk van je budget, interieurstijl en voorkeuren. Dit zijn de mogelijkheden:

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

keuken renovatie
elektra

De perfecte sfeer met vernieuwde keukendeuren

Kan je de deurtjes van je keukenkasten niet meer volledig sluiten of ben je ze gewoon beu gezien? Dan kan je ervoor kiezen om je keukendeuren te laten vervangen. Door dit te laten doen, heb je weer stevige deurtjes die tegen een stootje kunnen. Bovendien zorgen nieuwe deuren voor een frisse, nieuwe uitstraling. Er zijn verschillende materialen waaruit je kan kiezen en ook voor de afwerking is er veel keuze. Weet je niet goed wat te kiezen? Bonvie helpt je graag met het maken van de juiste keuze!

Veilige elektra installatie

Onze professionals zijn begonnen als elektriciens. Nadien hebben ze zich ontwikkeld tot gespecialiseerde installateurs. Het voordeel hiervan is dat zij je renovatieproject perfect kunnen aanvullen met een veilige elektra installatie. Zo hoef jij je over niets nog zorgen te maken!

Trendy werkbladen voor een luxueuze uitstraling

Het werkblad van je keuken is na enige tijd aan vervanging toe. Er wordt namelijk veel op gewerkt, waardoor het verslijt. Een versleten werkblad geeft je keuken al meteen een afgeleefde uitstraling en dat is wel het laatste wat je wil! Gelukkig kan je je keuken nieuw leven inblazen, simpelweg door de werkbladen te laten vervangen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waaruit je kan kiezen. De juiste optie voor jou is afhankelijk van je interieurstijl en je budget. Ben je op zoek naar een werkblad met een charmante en gezellige uitstraling of hou je het liever modern? Het is allemaal mogelijk! Als je moeilijk kan kiezen, dan kunnen wij jou ook hierbij op weg helpen!

Nieuwe spoelbakken en kranen voor meer gemak

Als je keuken er nog goed uitziet, maar je voornamelijk je spoelbakken en/of kranen wilt laten vervangen, ook dan kan je bij Bonvie terecht. Net zoals de werkbladen in je keuken, worden de spoelbakken en de daarbij horende kranen erg vaak gebruikt. Daardoor zullen ze na enige tijd niet meer werken zoals het moet en dat zorgt ervoor dat koken een lastige klus wordt. Maak het jezelf makkelijk en kies voor nieuwe kranen en/of spoelbakken. Ook als je gewoon aan iets nieuws toe bent, kan je door ons nieuwe kranen laten installeren. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je kranen en spoelbakken perfect passen bij de rest van je keukeninterieur.

Veilige en betrouwbare installatie van inbouwapparatuur

Wanneer je denkt aan keuken renovatie, zal je in de eerste instantie misschien niet denken aan de inbouwapparatuur die daar bij hoort. Toch is de apparatuur die je kiest voor je keuken van groot belang. Is je apparatuur dringend aan vervanging toe? Dan kunnen wij deze apparatuur op een deskundige manier aansluiten. Zo ben je er zeker van, dat je apparatuur met de juiste zorg behandeld wordt en dat is belangrijk, want inbouwapparatuur is nu eenmaal niet goedkoop. Het laatste dat je dan wilt, is dat er iets verkeerd loopt. Met onze achtergrond als elektricien hoef jij je daar totaal geen zorgen over te maken!

Totaalrenovatie: dé ideale oplossing om het beste uit je huis te halen

Wil je niet alleen je keuken in een nieuw jasje steken, maar ook andere ruimtes onder handen laten nemen? Dan ben je bij Bonvie op het juiste adres! Buiten een keuken renovatie, kan je bij ons ook terecht voor een badkamer renovatie of de renovatie van andere ruimtes in je woning. Bovendien kunnen wij met onze expertise je gehele elektrische installatie vernieuwen. Waarom zou je op zoek gaan naar een nieuwe woning, als je van deze woning je ideale thuis kan maken? Laat je huis onder handen nemen door onze professionals en geniet elke dag opnieuw van een gezellig en stijlvol interieur.

Vertrouw op de expertise van Bonvie

Als je je keuken bij ons laat renoveren, dan kan je er zeker van zijn dat de renovatie op een uiterst professionele manier zal gebeuren. Bonvie heeft reeds jarenlange ervaring als installatiebedrijf én elektricien. Hierdoor weten wij precies hoe we jouw huis onder handen moeten nemen. Laat je saaie, afgeleefde keuken door ons vernieuwen en je zal je keuken haast niet meer herkennen!

Kies je toch liever voor een keuken installatie? Ook dan kan je bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij ook je badkamer verbouwen en/of andere ruimtes in je woning verfraaien. Twijfel niet langer en maak dankzij Bonvie, van jouw huis, je ideale droomhuis! Laat bij ons een gratis offerte opstellen en ontdek hoeveel een badkamer renovatie of keuken installatie je precies zal kosten. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, want wij helpen je graag!

installatiebedrijf bonvie installatie

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer.

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg