Keuken verbouwen

Bonvie installatie

Installatiebedrijf voor het installeren van uw keuken, badkamer en kleine verbouwingen.

Keuken verbouwen

Wij startten ons bedrijf met enkel elektriciens in dienst, een vakgebied dat we kennen als onze broekzak. Ondertussen is Bonvie uitgegroeid tot een installatiebedrijf met vele specialisaties. Zo kun je bij ons terecht voor een badkamer renovatie, maar ook een keuken renovatie. Staat binnenkort de keuken verbouwen in jouw planning en vraag je je af wat er allemaal komt kijken bij een keuken installatie? Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt!

Je wilt de keuken verbouwen, en nu?

De keuken verbouwen is een grote beslissing. Je wilt namelijk dat de keuken perfect naar smaak wordt gemaakt, maar wel binnen het budget. Misschien gebruik je de keuken zeer intensief en dan moet alles natuurlijk wel op de juiste plek staan, zodat jij met plezier kunt kokkerellen. Ook de verbouwing zelf moet snel en netjes gebeuren. Het kan zijn dat je de keuken verbouwen gaat in je nieuwe huis, waar je momenteel nog niet woont. Dat maakt planning nog eens extra belangrijk. Het kostenplaatje en de planning voor de keuken verbouwen zijn natuurlijk afhankelijk van je plannen voor de keuken. Als de indeling min of meer hetzelfde blijft, zal de keukenrenoveren in een minimaal tijdsbestek gebeuren en voor een fijne prijs. Wil je een kookeiland dat er eerst nog niet was en moeten er dus leidingen en kabels getrokken worden? Dan gaat de keuken verbouwen wat langer duren.

Om je goed op de hoogte te brengen van de kosten die je plannen met zich meebrengen, komen we vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in de huidige keuken. Wij denken graag met je mee, zodat jij de keuken van je dromen krijgt, maar wel binnen het budget. Heb je vragen, wensen, of twijfels, leg die dan op tafel, zodat we dit mee kunnen nemen tijdens het brainstormen. Op basis van dit gesprek, wordt er een offerte uitgebracht en we kunnen zelfs al na gaan denken over de planning.
Om goed zicht te hebben op de kosten, moeten we natuurlijk ook bespreken welke materialen je graag in de keuken zou willen hebben. Daarnaast laten we je weten hoe we te werk gaan en de ruimtes die aan de keuken grenzen, beschermen tegen stof en schade.

Heeft u een opdracht voor ons?

Stuur uw gegeven naar whatsapp

06 – 46 40 86 79

Adres

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg

Openingstijden

MA – VR 8:00 – 18:00
ZA/ZO – Gesloten

Email

info@bonvie-installatie.nl

De kosten van een keuken verbouwen

De keuken verbouwen kan je al snel 15.000 euro of meer kosten en je wilt dus ook dat je nieuwe aanwinst zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk kun je ook voor een goedkopere keuken gaat. De kosten zijn vooral afhankelijk van jouw wensen. Welke zaken beïnvloeden vooral de kosten van de nieuwe keuken?

Ten eerste is het formaat grotendeels bepalend. Is je keuken recht en klein, dan zal de verbouwing een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een lange hoekkeuken met een kookeiland wilt. Ten tweede zit er nogal een verschil tussen de materialen die je kunt gebruiken, wanneer je je keuken renoveren wilt. Ga je voor duur natuursteen of leg je een simpel composietblad neer als aanrechtblad? Denk ook aan de apparatuur die je in laat bouwen en eventuele verleggingen van kabels en leidingen. Vooral in geval van het plaatsen van een kookeiland gaat dit je wat meer kosten. Wanneer je een kookeiland in je keuken wilt plaatsen, moet er van alles verplaatst worden. Je hebt een elektricien, een timmerman voor het timmerwerk en een loodgieter nodig. Het handige van ons Bonvie installatiebedrijf is dat wij al deze disciplines in huis hebben en dat maakt het al een stuk makkelijker. Desalniettemin kan het je al snel 1.500 tot 2.000 euro extra gaan kosten. Bedenk daarnaast dat je met een kookeiland ook een afzuigkap nodig hebt.

De keukenrenoveren voor een zachte prijs

Wil je de kosten graag een beetje drukken? Dat kan natuurlijk. Ga ten eerste na welke apparatuur je aan wilt schaffen. Ga je voor een losse oven en een magnetron? Of ben je ook blij met een combimagnetron? Moet er een losse vriezer en koelkast in je keuken komen, ga je voor een uitgebreide koel-vriescombinatie, of is een klein vriesvakje in je koelkast ook al naar tevredenheid? Waar ga je voor een keuken shoppen? Het kan zijn dat je helemaal verliefd bent op een showroommodel dat ook nog eens om en nabij in jouw keuken past. Als je dit showroommodel koopt, zul je flink kunnen besparen. Ben je zelf een beetje handig of heb je vrienden en familie die je een handje willen helpen? Doe dan alvast het sloopwerk. Als wij als installatiebedrijf aankomen bij een kale muur en enkel de keuken hoeven te plaatsen, bespaar je al een hoop op werkzaamheden.

Van gas naar elektrisch koken

Wil jij graag overstappen op ‘het nieuwe koken’? Koken op een inductieplaat heeft vele voordelen ten opzichte van koken op gas. Zo is het beter voor het milieu en je bent al een stapje dichterbij het gasloos wonen. Wel moet je er rekening mee houden dat er twee groepen bij geplaatst moeten worden en je een uitbreiding voor je meterkast nodig hebt. Onze elektriciens helpen je daar graag bij, maar het is wel een extra kostenpost die in je budget moet worden opgenomen.

Hoe lang duurt een keuken verbouwen?

 

Hoe lang de renovatie in beslag gaat nemen, is afhankelijk van vele factoren. Is de oude keuken er al uit? Hoe groot is de keuken en moeten er leidingen omgelegd worden? Meestal duurt een keukeninstallatie slechts enkele dagen tot maximaal drie weken. De levertijd van de keuken kan wel drie maanden zijn. Moet de keuken in een aanbouw komen te liggen? Dan kan de hele verbouwing in totaal wel twee tot drie maanden duren.

Keuken verbouwen naar smaak

Hoewel je natuurlijk je keuken binnen je budget verbouwen wilt, moet het ook naar smaak zijn. Welke zaken moet je overwegen, wanneer je een keuken renovatie naar smaak wilt? Natuurlijk is de kleur belangrijk. Als je bang bent dat je uitgekeken raakt op je keuken, kun je het beste voor een neutrale kleur gaan, maar de keuken is in principe de perfecte plek in huis voor een opvallende tint. Een mooie, opvallende kleur kan de ruimte echt op doen lichten! Daarnaast is de stijl een belangrijke overweging bij een keuken renovatie. Ga je voor modern, industrieel of landelijk? Deze keuzes zullen een grote invloed hebben op welk materiaal je wilt gaan gebruiken, hoewel houtaccenten zich bij vrijwel iedere stijl wel thuis voelen. Vergeet ook vooral de accessoires en details niet. goedgekozen knoppen van de keukenkastjes, de kruiden, planten en kookspullen zullen je stijl in grote mate versterken.

Andere verbouwingen op de planning?

is je keuken installatie naar wens? Wij helpen je ook graag verder met timmerwerk, elektra werkzaamheden en andere installaties in huis. Zit je te denken aan een badkamer renovatie? De badkamer verbouwen ligt, net zoals een verbouwing van een keuken, in ons straatje. Schroom dus niet, maar neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor je badkamer renovatie of een keuken installatie!

installatiebedrijf bonvie installatie

Complete verbouwen van onze keuken

Wauw wat een super goede installateur! Wij hebben onze gehele keuken laten verbouwen en met groot succes. We zijn enorm blij met de geweldige afwerking. We merkte al snel dat de uitvoerder niet snel tevreden is waardoor we alle vertrouwen in dit bedrijf hadden. Tijdens de uitvoering is dat ook gebleken waardoor we u dit installatie bedrijf met een warm hard aan kunnen bevelen. 

– Jeffrey Smith

5 sterren specialist installatiebedrijf bonvie installatie

Projecten waar we trots op zijn. 

Een mooi overzicht van het werk geleverd door Bonvie Installatie waar wij enorm trots op zijn.  Met een compleet team zorgen we voor een goede verbouwing van uw woning, keuken of badkamer. 

Keuken plaatsen

Verlichting inbouwen

Renovatie woning

Make over restourant 

Bel voor het maken van een afspraak

Address

Hermaat 54, 6983 AM Doesburg