Welke huishoudelijke apparaten na keukenrenovatie

door jun 16, 2021Tips & partners

Lees hier welke huishoudelijke apparaten niet mogen ontbreken na een keukenrenovatie! 

Met een voldaan gevoel kijk je terug naar het lange proces en is de keukenrenovatie succesvol afgerond! Nu je droomkeuken klaar is het logisch dat je er alles uit wilt halen. Wij hebben om deze reden aan aantal leuke huishoudelijke apparaten voor je op een rijtje gezet die zeker niet mogen ontbreken in je nieuwe keuken! 

Handig pannen, – en messenset 

Nu je droomkeuken in je woning voltooid is, is het de hoogste tijd om je oude pannen- en messenset weg te doen die je al sinds je studenttijd gebruikt. Niks is fijner dan een als een echte 5-sterren chef met een nieuw fris set van pannen en messen de heerlijkste gerechten te maken. Nieuwe indictie kookplaat in je keuken geplaatst? Let er dan goed op dat je speciale pannen nodig hebt die hierop werken en wees niet te enthousiast met snijden. De overstap van botte messen naar gloednieuwe kan zeer gevaarlijk zijn. Niemand staat te wachten op spaghetti met afgesneden vingers!

Smoothie maker! 

Haal je creatieve zelf niet alleen naar boven met het koken van zalige Michelin ster waardige gerechten, maar ook met het maken van gezonde smoothies! Begin de dag gezond door verschillende fruit en groente soorten met elkaar te mixen. Voeg wat melk of yoghurt toe en klaar! Zorg wel voor een krachtige smoothie maker die gemakkelijk fruit en groentes fijn kan malen. Tip! Begin je dag met een heerlijke gember shot. Goed voor de keel en goed voor de geest! 

Schoonmaak apparaten 

Nu je keuken een behoorlijke smurrie boel is geworden door de smoothie maker en het enthousiaste koken is het belangrijk om je keuken spik en span te maken. Niks is vervelender dan na de langdurige keukenrenovatie met veel energie je keuken te moeten schoonmaken. Gelukkig zijn daar een aantal handige apparaten voor. Ooit wel eens gedacht aan een robotstofzuiger en een goede stoomreiniger? Deze middelen zorgen er voor dat je gemakkelijk alle kruimels, vieze vlekken verwijderd zo dat je keuken weer volledig straalt. Benieuwd waar je dit kan aanschaffen? Gebruik dan eenvoudig de zoekterm: beste robotstofzuiger en beste stoomreiniger dan vindt je het zo! 

Plannen voor het renoveren van uw keuken dan zit u bij bonvie-installatie.nl helemaal aan het juiste adres. Bekijk onze pagina’s over keuken renovatie voor meer informatie. 

0 reacties